Van Meurs Begeleiding B.V.

ghkgjkghjghUw ondertitel

Welkom op de website van Van Meurs Begeleiding

Bij ons kunt u terecht voor Curatele, Mentorschap, Bewindvoering en Budgetbeheer. Bij VMB kunnen wij uw belangen behartigen in de zorg en ondersteunen met uw financiën maar ook uw financiële administratie of volledig overnemen. Wij hebben oog voor uw persoonlijke omstandigheden en zoeken graag met u naar een passende oplossing. Wij zijn er voor u als u niet (meer) of tijdelijk niet, voor u zelf kunt zorgen. U bent dan juist veel sneller vatbaar voor misbruik in diverse situaties. 

Wat bieden wij:

  • Werkzaam binnen Zeeland-West-Brabant, vrijblijvend een gesprek bij u thuis of op een locatie naar wens.
  • Laagdrempelige bereikbaarheid; 5 dagen in de week van 10-12.45 uur telefonisch en van 9-17 uur via mail of WhatsApp.
  • Persoonlijke benadering, samenwerking, eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en betrokkenheid op alle gebieden. 
  • Meedenkend! Laat het weten als u ergens mee zit, wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.
  • Persoonlijke ervaring in Zorg en Welzijn en Financiële Dienstverlening.

Wie zijn wij?

Van Meurs Begeleiding is een jong bedrijf, gevestigd in Terneuzen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak van uw situatie. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, ook per WhatsApp. Naast de uitvoering van beschermingsbewind- en budgetbeheer treden wij eveneens op als mentor en curator. Hierdoor kunt u met verschillende problematieken terecht bij ons en kunnen wij u op diverse gebieden zeker helpen!

Mirjam van Meurs:

In september 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland als Social Worker. Voor mijn opleiding heb ik gewerkt in een bejaardentehuis, tijdens en na mijn opleiding in een crisisopvang in de psychiatrie. In de psychiatrie merkte ik een gebrek aan bereikbaarheid van de bewindvoerder en een stukje maatwerk. VMB is begin 2016 ontstaan, ik ben toen begonnen als budgetbeheerder en na nog een aantal cursussen ben ik in oktober 2016 benoemd tot bewindvoerder. Begin 2018 ben ik ook benoemd tot mentor en curator, waarbij de rol van zorg weer een stuk groter wordt.

Cora de Putter:

Na mijn Havo opleiding ben ik gaan werken bij de ABN als administratief medewerker. Nu en tijdens mijn jaren als thuisblijfmoeder ben ik bij diverse maatschappelijke organisaties actief als secretaris of penningmeester. Sinds 2018 ben ik in dienst bij Van Meurs Begeleiding.

Lisanne Overweg:

Na het behalen van mijn havodiploma, heb ik in 2009 een half jaar in Ghana gewoond en gewerkt als au pair. Eenmaal terug ben ik de opleiding pedagogisch medewerkster gaan volgen. Tussendoor was ik werkzaam in een revalidatiecentrum. Na het behalen van mijn diploma heb ik tot en met 2020 gewerkt in de kinderopvang. In 2019 ben ik met mijn gezin vanuit Twente naar Zeeland verhuisd. Tijd voor nieuwe uitdagingen. Zo ben ik in 2020 bij Van Meurs Begeleiding terecht gekomen. Hier werk ik als assistent bewindvoerder. 

Patricia van Zweeden:

Na de Havo en een toeristische opleiding heb ik een tijdje in Amerika en Engeland gewoond. Daarna heb ik jarenlang op cruise schepen gewerkt. Eenmaal terug aan wal ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en ben ik bij Van Meurs Begeleiding terechtgekomen.

Anouk Pieters:

Na het behalen van mijn Social Work diploma in 2014, ben ik als assistent bewindvoerder aan het werk gegaan. Hierna een langere periode in de thuisbegeleiding gewerkt en veel ervaring met het werken achter de voordeur opgedaan. Nu met veel plezier weer werkzaam als assistent bewindvoerder bij van Meurs begeleiding.
 Wij staan voor:  Betrouwbaar - Oplossingsgericht - Transparant - Flexibel

E-mail
Info