Van Meurs Begeleiding B.V.

ghkgjkghjghUw ondertitel

Veranderingen ivm Corona:

Ook wij volgen de maatregelen van het RIVM op en werken vanuit huis. Daarnaast plannen wij voorlopig geen afspraken in, maar gaat alles gewoon middels videobellen door. Vanaf dinsdag 17-3-2020 zijn de rechtbanken gesloten. Zittingen die gepland staan gaan dus niet door. Vanaf wanneer de zittingen wel door gaan, is nog niet bekend. 

Omdat wij de komende weken vanuit huis werken, zijn wij telefonisch minder bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij zijn op 0115-552025 van ma-vrij van 10-12 uur bereikbaar en tijdelijk niet meer 's middags. Op mail en whatsapp kan het eveneens iets langer duren voordat u reactie krijgt. 

Voor instanties/professionele derden zijn wij 's middags wel bereikbaar op de mobiele nummers. Ook voor mentorschappen en curatele's blijven wij bereikbaar zoals gewend. 

Intakes kunnen gewoon plaats vinden. Zeker in deze tijden, kunnen wij ons voorstellen dat u hulp/advies nodig hebt en daarom staan wij gewoon voor u klaar. Samen bespreken we dan wat er mogelijk is, er kan middels video bellen contact gelegd worden en samen regelen we alles wat er nodig is. 

Deurwaarders kunnen bevelen en exploten beneden in het kantoorgebouw betekenen en afgeven. Mocht het zo zijn dat het verzamelgebouw volledig gesloten wordt, bel dan even op het mobiele nummer, zodat wij een adres kunnen doorgeven. 


Corona virus treft ons allen, ook financieel

Wij maken ons zorgen. Nu we een aantal weken verder zijn met alle maatregelen rondom het Corona virus, zien wij in sommige dossiers al financiële gevolgen. Mensen die hun baan kwijt raken, mensen die in België werken en om die reden dus “economische werkeloos” zijn en nog maar 70% betaald krijgen, klanten die door de voedselbank ondersteunt worden maar toch nu ondanks alle acties minder ondersteuning krijgen.

Mensen die krap staan in hun inkomsten-uitgaven maar door de Corona crisis en de verminderde inkomsten al helemaal niet meer financieel uitkomen. 

 Preferente schuldeisers die hun beslagleggingen of dwangbevelen stilzetten maar juist concurrente schuldeisers die daar nu gebruik van maken en zaken gaan opeisen.

Hypotheekverstrekkers die mensen aanbieden dat zij hun hypotheek nu niet hoeven te betalen door de crisis, maar zodra deze is afgewend wel het tekort gekregen geld snel willen zien.

 Afdelingen voor schuldhulpverlening bij de gemeentes werken met man en macht achter de schermen, maar zijn voor de gewone burger toch minder goed bereikbaar in de praktijk, overheidsinstanties zoals de SVB die simpelweg niet eens telefonisch bereikbaar zijn.....

 Waar moet je heen met je “problemen”? Waar moet je heen met je “vragen”?

Hoe voorkom je dat de coulance die nu door diverse organisaties geboden wordt, je straks niet het “mes op de keel zet”?

 Bel ons! Mail ons! Wij werken ook vanuit huis, maar vrijblijvende/intake gesprekken blijven dankzij de technologie (videobellen enz) gewoon zijn doorgang vinden. 

Wij kunnen je helpen, zeker nu de rechtbanken ook genoeg bijspringen om bewindvoeringen snel uit te spreken en mee te denken in deze, toch wel, rare tijd. 


Welkom op de website van VMB

Bij ons kunt u terecht voor Curatele, Mentorschap, Bewindvoering en Budgetbeheer. Bij VMB kunnen wij uw belangen behartigen in de zorg en ondersteunen met uw financiën maar ook uw financiële administratie of volledig overnemen. Wij hebben oog voor uw persoonlijke omstandigheden en zoeken graag met u naar een passende oplossing. Wij zijn er voor u als u niet (meer) of tijdelijk niet, voor u zelf kunt zorgen. U bent dan juist veel sneller vatbaar voor misbruik in diverse situaties. 

Wat bieden wij:

  • Werkzaam binnen Zeeland-West-Brabant, vrijblijvend een gesprek bij u thuis of op een locatie naar wens.
  • Laagdrempelige bereikbaarheid; 5 dagen in de week van 10-12 uur en 14-16 uur telefonisch en van 9-17 uur via mail of WhatsApp.
  • Persoonlijke benadering, samenwerking, eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en betrokkenheid op alle gebieden. 
  • Meedenkend! Laat het weten als u ergens mee zit, wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.
  • Persoonlijke ervaring in Zorg en Welzijn en Financiële Dienstverlening.

Wie zijn wij?

VMB bewindvoering is een jong bedrijf, gevestigd in Terneuzen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak van uw situatie. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, ook per WhatsApp. Naast de uitvoering van beschermingsbewind- en budgetbeheer treden wij eveneens op als mentor en curator. Hierdoor kunt u met verschillende problematieken terecht bij ons en kunnen wij u op diverse gebieden zeker helpen!

Mirjam van Meurs:

In september 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland als Social Worker. Voor mijn opleiding heb ik gewerkt in een bejaardentehuis, tijdens en na mijn opleiding in een crisisopvang in de psychiatrie. In de psychiatrie merkte ik een gebrek aan bereikbaarheid van de bewindvoerder en een stukje maatwerk. VMB is begin 2016 ontstaan, ik ben toen begonnen als budgetbeheerder en na nog een aantal cursussen ben ik in oktober 2016 benoemd tot bewindvoerder. Begin 2018 ben ik ook benoemd tot mentor en curator, waarbij de rol van zorg weer een stuk groter wordt.

Annemarieke Bogers:

In september 2009 afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland als Social Worker. Na mijn opleiding heb ik gewerkt in een opvang voorziening voor gedetineerden en ex-gedetineerden als woon- trajectbegeleider. Aansluitend heb ik ook nog een aantal maanden gewerkt binnen dezelfde instelling als systeembeheerder. In 2015 heb ik aantal maanden als juridisch secretaresse gewerkt bij een strafrechtadvocaat. Sinds augustus 2018 ben ik in dienst bij VMB bewindvoering en vanaf november 2018 ben ik, na het succesvol behalen van de opleiding tot bewindvoerder,  benoemd door de rechtbank als beschermingsbewindvoerder, mentor en curator. 

Cora de Putter:

Na mijn Havo opleiding ben ik gaan werken bij de ABN als administratief medewerker. Nu en tijdens mijn jaren als thuisblijfmoeder ben ik bij diverse maatschappelijke organisaties actief als secretaris of penningmeester. Sinds 2018 ben ik in dienst bij VMB.


 Wij staan voor:  Betrouwbaar - Oplossingsgericht - Transparant - Flexibel
Nieuws:

In het vervolg zal Van Meurs Begeleiding bv benoemt worden als bewindvoerder, mentor en/of curator. Dit zal ook zo gewijzigd worden voor de bestaande beschikkingen. Dit is enkel een administratieve wijziging, er verandert verder niets. Jij blijft gewoon dezelfde zaakbehandelaar houden, zoals met je is afgesproken. 

E-mail
Info