Neem contact op met ons

  Bereikbaarheid

  Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar van 11:00 tot 13:00 op 0115-552025.

  U kunt ons ook per email contacteren: info@vmbewindvoering.nl.

  Voor instanties, hulpverleners, professionele derden, zijn we van 9-17 uur bereikbaar op 0630666100. Voor spoed bij mentorschap en curatele is dit nummer ook bereikbaar buiten kantoortijden. Spreek vooral een voicemail in als er dan niet opgenomen kan worden!

  Geen enkele vraag is te klein of situatie te complex. Of u nu meer informatie nodig heeft over een van onze diensten, hulp zoekt bij het beheer ervan of gewoon advies wilt over de juridische zaken, wij zijn er voor u. Als u zich zorgen maakt over iemand uit uw netwerk of omgeving, werken wij graag met u samen om de best mogelijke ondersteuning te bieden.

  U kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail en WhatsApp. Wij streven ernaar om laagdrempelig en toegankelijk te zijn, zodat u zich op uw gemak voelt bij het bespreken van uw vragen of zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Meurs Begeleiding u of iemand uit uw omgeving kan helpen.

  Vakantie en vrije dagen

  Bij vakantie, ziekte of afwezigheid, nemen Cora en Mirjam voor elkaar waar. De telefoonnummers waarop zij bereikbaar zijn, blijven hetzelfde, omdat deze telefoon dan wordt overgenomen door de ander.

  Op vooraf aangegeven vrije dagen zijn wij minder bereikbaar dan u van ons gewend bent. Vaste lasten en leefgeld worden uiteraard gewoon doorbetaald. Als het gaat om een officiële feestdag, maakt de bank op die dag geen geld over. Daarom maken wij het geld van die dag over op de eerste werkdag VOOR deze feestdag. Bij dringende gevallen of bij spoed, spreek dan vooral de voicemail in. Whatsapp en email wordt behandeld zodra we terug aan het werk zijn. Met een automatisch ingesteld bericht op mail en whatsapp, laten we u weten welke datum dit is. Ook op deze website zal dat altijd gecommuniceerd worden.

  Indien er klachten zijn over Van Meurs Begeleiding, maak deze dan kenbaar bij ons, zodat we hierover samen het gesprek kunnen aan gaan. Is de klacht daarna nog niet opgelost? Downloadt dan hier de klachtenregeling van Van Meurs Begeleiding.

  Van Meurs Begeleiding houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacy verklaring kunt u hier downloaden.

  Op vooraf aangegeven vrije dagen zijn wij minder bereikbaar dan u van ons gewend bent. Vaste lasten en weekgeld worden uiteraard gewoon door betaald, het lukt echter niet om hier dan flexibel in te zijn. Eén keer per dag worden whatsapp berichtjes en de mail gelezen. Ook worden dan de voicemailberichten afgeluisterd. Spreek dus vooral iets in! Gebeurt er iets dat dringend moet worden afgehandeld, dan wordt dat uiteraard gedaan. Wij beoordelen zelf of iets dringend is of even kan wachten tot na de vrije dag of vakantie.